Cat de gustos poate fi un desert fara lactoza, fara gluten si fara oua ? Raspunsul la aceasta intrebare il are pregatit patiseria Dolce Parma, deoarece pe rafturile dulci ale vestitei patiserii italiene a fost lansata o colectie noua de deserturi, vegane, care desigur sunt si de post. 

Trend, necesitate sau sanatate? Ce este un tort vegan?

Crearea deserturilor vegane este un raspuns la necesitatile oaspetilor patiseriei, care nu pot consuma produse de origine animala, produse cu gluten sau zahar. Fiindca suntem in post, deserturile vegane Dolce Parma sunt actuale si pentru aceasta perioada.

Cunoaste mai jos care sunt ele! 

Ananas si busuioc, o combinatie surprinzatoare de gusturi si texturi. Blat de cacao asociat cu marmelada si insertie de ananas, condimentate cu frunze de busuioc.

Prajitura nu contine produse lactate si nici oua, crema fiind pe baza de nuci caju, ceea ce o face potrivita pentru persoanele care au intoleranta la lactoza sau tin post.

Tortul exotic cu piure de mango si fructul pasiunii, asortate cu crema de cocos si blaturi din faina de migdale si orez, este deosebit prin componenta sa.

Fara lactoza, fara gluten si fara oua, tortul vegan exotic va indeplini poftele oricarui oaspete intolerant la aceste ingrediente, de asemenea este un produs de post si mai cu seama sanatos, datorita continutul minim de zahar.

Iar de vrei un gust mai traditional, Dolce Parma propune tortul cu insertie de coacaza neagra si crema de cocos. Este al treilea desert din gama deliciilor vegane.

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre torturile vegane marca Dolce Parma, vino in filialele patiseriei si vanzatorii consultanti te vor ajuta sa alegi gusturile preferate.

*Acest articol este un produs comercial