In inima orasului Chisinau, Centrul de Conferinte Summit Events a fost un pilon al excelentei in domeniul evenimentelor business timp de 16 ani remarcabili. 

Publicat:21.11.2023, 08:34

Fondatoarea si directoarea Summit Events, Doina Ursachi celebreaza cu emotii fiecare aniversare a Centrului:

”De-a lungul anilor, am fost onorati sa organizam si sa gazduim o multitudine de evenimente, de la conferinte pana la sarbatori private memorabile, atat pentru clienti locali, cat si internationali. In noiembrie, suntem incantati sa sarbatorim acest moment important pentru noi si ce modalitate mai buna de a impartasi bucuria decat prin lansarea unei promotii speciale pentru clientii si partenerii nostri valorosi.

In semn de recunostinta, Summit Events anunta cu bucurie o promotie aniversara de neratat:

Pentru orice sala de conferinta rezervata pentru un eveniment in luna ianuarie 2024, se ofera un discount special de 16%. Este o oportunitate minunata de a beneficia de experienta de 16 ani la un pret avantajos. Fie ca organizati un seminar corporativ, o lansare de produs sau o adunare festiva, salvati promo codul SUMMIT16 si lasati Summit Events sa fie aliatul succesului dumneavoastra.

De ce clientii aleg Summit Events?

- Facilitati complementare pentru experiente all-in-one;

- Spatii de evenimente flexibile pentru diferite capacitati si necesitati;

- Personal profesionist si dedicat;

- Locatie centrala si convenabila;

Echipa Summit Events multumeste clientilor pentru 16 ani de incredere acordata si pentru ca au ales sa faca parte din aceasta calatorie. Sunteti bineveniti sa creati noi povesti de succes in viitorul apropiat, impreuna cu Summit Events!

Pentru rezervari si cereri de oferta, contactati-ne la: 0786 0000 8

office@summit.md

Pentru a beneficia de promotie, indicati in mail promo codul: SUMMIT16

*Acest articol este un produs comercial