In ajunul sarbatorilor de iarna, brandul european KIVI a lansat un nou produs, care poate fi o idee potrivita de cadou pentru copii. Televizorul inteligent KIVI KidsTV este adaptat spatiilor destinate celor mici. Ecranul este protejat de sticla rezistenta la lovituri si zgarieturi, iar rama albastra poate fi utilizata pentru a fixa seturi de constructie pentru copii. In continuare, vom analiza detaliat noul nostru model.

Publicat:27.12.2023, 11:08

Specificatii tehnice 

KIVI KidsTV este un televizor inteligent Full HD de 32 de inch cu matrice FSA si tehnologie de retroiluminare Direct LED. Producatorul utilizeaza tehnologii care fac ca imaginea sa fie mai luminoasa, mai contrastanta, mai bogata si mai realista, cum ar fi: Super Contrast Control, Max Vivid, Ultra Clear, HDR. Este alimentat de un chipset puternic si are 8 GB de memorie interna. Interfetele fara fir includ Bluetooth, Chromecast si Wi-Fi. Sunt disponibile toate porturile necesare: Ethernet (LAN), 2 USB, 4 HDMI, jack audio, iesire audio optica, mini-RCA. Televizorul are la baza sistemul de operare Android TV 11. Sunetul surround puternic este redat datorita celor doua difuzoare de 16W cu suport pentru tehnologii precum Dolby Audio, Sound Surround, Auto Volume Control si SRC.

De ce KIVI KidsTV este atat de special?

Design personalizat al ramei

Puteti atasa un set de constructie pentru copii la rama, suporturile si bara centrala a televizorului KIVI KidsTV. Cei mici pot construi orice in cadrul ramei, deoarece nu exista restrictii privind dimensiunea, forma sau culoarea. De asemenea, pot crea o rama unica de fiecare data, prin care sa-si exprime personalitatea, creativitatea si simtul artistic. Televizorul este compatibil cu cele mai populare serii de seturi de constructie si va permite sa utilizati setul pe care copilul deja il detine sau sa cumparati unul nou. 

Sticla de protectie

Ecranul este protejat de sticla securizata si poate rezista tuturor provocarilor: fie ca este vorba despre o jucarie, o cadere brusca a unei carti sau chiar o minge aruncata cu entuziasm. Obiectele ascutite, ghearele animalelor de companie, fermoarele metalice ale hainelor sau incarcatoarele nu prezinta nicio amenintare. Televizorul este complet sigur pentru copii (se recomanda utilizarea sub supravegherea unui adult) si ii va incanta timp de multi ani. Ca intotdeauna, KIVI ofera o garantie de 3 ani pentru ecran.

Fixare fiabila a picioruselor 

Noul produs vine cu un set dublu de autocolante adezive, astfel incat parintii sa poata fixa televizorul in mod sigur. Acest lucru contribuie la asigurarea stabilitatii televizorului si impiedica copiii sa rastoarne aparatul in timpul jocului. 

Lumina de noapte pentru un somn linistit 

In spatele KIVI KidsTV exista o lampa de noapte AlumiGlow care emite o lumina linistitoare. Aceasta creeaza o atmosfera confortabila in camera copiilor si ii ajuta sa adoarma mai repede, mai ales daca nu le place sa doarma in intuneric. Lampa de noapte poate functiona chiar si atunci cand televizorul este oprit. Nivelul de luminozitate este complet ajustabil, iar parintii (sau copiii insisi) pot regla lampa folosind telecomanda televizorului sau un buton de pe TV.

Telecomanda potrivita 

Telecomanda KIVI actualizata are un design ergonomic cu un numar minim de butoane, astfel incat chiar si un copil poate manevra controlul Smart TV. Poate fi tinuta usor in palma, iar butoanele sunt netede. Cele mai populare aplicatii au butoane dedicate pe telecomanda, astfel incat telespectatorii pot accesa continutul lor preferat printr-o singura apasare. Printre alte caracteristici se numara o culoare albastra spectaculoasa, un microfon incorporat pentru controlul vocal si un buton de control al lampii de noapte. Pentru a va ajuta sa gasiti rapid telecomanda in intuneric, in partea de jos este incorporat un ecuson cu logo luminescent.

Siguranta ochilor 

Este cunoscut faptul ca lumina de pe ecran poate provoca oboseala oculara si poate afecta somnul. In schimb, datorita tehnologiei integrate Low Blue Light, KIVI filtreaza razele periculoase si ajuta la protejarea vederii, in special in orele de noapte.

*Acest articol este un produs comercial