Tot mai multi angajatori atat din sectorul public, cat si din cel privat, aleg cardurile Up pentru a-si motiva angajatii. Astfel, timp de aproape cinci ani de cand Up Moldova a aparut pe piata tichetelor de masa, peste 700 de companii din tara au ales cardurile Up. Pana in prezent, au fost emise peste 60 de mii de carduri de masa, iar 1 500 de comercianti fac parte din reteaua de parteneri.

Publicat:02.11.2022, 11:41

Cardurile de masa Up Dejun se bucura de popularitate in randul moldovenilor. Astfel, 53 la suta din piata tichetelor de masa este ocupata de cardurile Up.

Dumitru Cozmolici, directorul Up Moldova: „Astazi, UP Servicii este cel mai mare jucator pe piata tichetelor de masa, cu o cota de piata de peste 50%. Suntem cel mai mare emitent de carduri de masa in Republica Moldova. Peste 700 de clienti, intreprinderi si afiliati, comercianti beneficiaza de serviciile noastre. UP Moldova vine cu cele mai bune solutii, precum o aplicatie moderna ce poate fi instalata la telefon, care permite plata mobila si care permite consultarea soldului si vizualizarea istoricului tranzactiilor. Totodata, dispunem de cea mai larga retea din Republica Moldova de acceptare a cardurilor de masa, este vorba de magazine, cantine si restaurante”.

Tichetele de masa reprezinta unul dintre cele mai raspandite beneficii extrasalariale la nivel international. Printre cele mai importante avantaje se numara cresterea motivatiei si performantei echipei, reducerea absenteismul la locul de munca, optimizarea bugetului si a timpului, dar si asigurarea unui trai mai bun a angajatilor si cresterea calitatii alimentatiei. Astfel, tot mai multe institutii publice si private opteaza pentru cardurile Up Dejun.

Igor Girlea, directorul interimar al I.M. Regia Autosalubritate: „Avem o intreprindere care presteaza un serviciu foarte important. Asta a fost o motivatie aditionala pentru angajatii nostri de a lucra, de a continua sa lucreze la Autosalubritate. Cardurile in cauza permit achizitionarea doar anumitor tipuri de produs, minus produsele din tutun, minus produsele alcoolice. Respectiv, omul are posibilitatea prin aceste carduri sa achizitioneze produsele alimentare sanatoase, fara cele nocive, este un adaos la salariu, este o modalitate de a aprecia aditional lucrul angajatilor”.

Igor Cantaragiu, sofer pe autospeciala, I.M. Regia Autosalubritate: „Deja de doi ani, toti angajatii detinem cardurile de masa UP. Cu ajutorul lor, noi ne putem procura zilnic produse alimentare fara a cheltui din salariu, iar astfel ne alimentam la timp si sanatos. Suntem multumiti de aceasta oportunitate oferita de compania noastra, astfel pot mai usor gestiona bugetul familiei”.

Cardul de masa Up Dejun dispune si de o aplicatie mobila eficienta, cu ajutorul careia utilizatorii sunt informati instantaneu despre sold si tranzactiile efectuate. In plus, ei pot accesa contul personal pe site-ul www.contulmeu.upmoldova.md, unde pot verifica oricand starea contului, istoricul alimentarilor sau pot comanda si alimenta direct cardurile. Pentru mai multa rapiditate si flexibilitate, utilizatorii cardului de masa pot folosi tehnologia contactless pentru sume mai mici de 1000 lei. Totodata, mentionam ca nu este perceput niciun comision pentru plata produselor alimentare procurate din magazinele si localurile partenere.

Grupul Up are o istorie de peste 50 de ani si este prezent in aproape 30 de tari. Up concepe solutii integrate ca raspuns la nevoile diferitilor sai parteneri, clienti si beneficiari. Faciliteaza accesul la alimentatie, cultura, timp liber, educatie, ajutor la domiciliu, ajutoare sociale, gestiunea cheltuielilor profesionale si animarea dispozitivelor de motivare si fidelizare.

*Acest articol este un produs comercial