Femeia infectata cu COVID-19 din Sangerei care a revenit din Marea Britanie se arata indignata de declaratiile autoritatilor. Aceasta sustine ca nu a dat nicio petrecere la revenirea acasa. Femeia a vorbit cu noi si ne-a povestit in ce conditii sta la spital, dar si cum a fost drumul din Anglia pana la Toma Ciorba, unde se afla acum.

Publicat:23.03.2020, 13:28

PRIMA FEMEIE INFECTATA CU CORONAVIRUS DIN SANGEREI: “Ei m-au intrebat ce am facut. Ca am facut bal, zi de nastere. Nici de la politie nu m-au intrebat nimic. De unde au luat informatia, daca nu m-au sunat sa intrebe un cuvant? De unde a luat Dodon, ministrul sanatatii? Nu am facut nimic. La mine in casa au fost trei oameni.”

Femeia de 59 de ani sustine ca a venit din Marea Britanie pe 16 martie. Avionul a aterizat la Bucuresti, iar de acolo pana la Sangerei a ajuns cu microbuzul.

PRIMA FEMEIE INFECTATA CU CORONAVIRUS DIN SANGEREI: “La vama au intrebat daca totul e bine si ne-am dat pasapoartele. -Temperatura nu a fost masurata? Nu, nu ne-a anuntat ca suntem in carantina.” 

Femeia spune ca se simtea bine. S-a intalnit cu cateva rude, insa nici pomina de petrecere si nu intelege de unde a aparut cifra de 27 de persoane cu care ar fi intrat in contact. Dupa dupa trei zile a inceput sa tuseasca, asa ca a chemat ambulanta.

PRIMA FEMEIE INFECTATA CU CORONAVIRUS DIN SANGEREI: “La Grigorauca, salvarea s-a oprit, a mai luat un pacient, tot bolnav. Medicii erau in fata, iar noi in spate stateam cu masti la gura, iata ce echipament aveam.”

Acum pacienta este internata la Spitalul Toma Ciorba, cu inca cinci femei in salon.

PRIMA FEMEIE INFECTATA CU CORONAVIRUS DIN SANGEREI: “Dau apa, sapun lichid, hartie. Ce tratament aveti? -Pastile, antibiotice ne-au spus.”

Femeia spune ca nepotii si copiii ei, cu care a petrecut timpul in Anglia, se simt bine si crede ca ar fi luat virusul cat s-a aflat in microbuzul Bucuresti - Sangerei.

Politia a anuntat ca femeia risca pana la 25 de mii de lei amenda pentru nerespectarea masurilor de carantina, insa femeia sustine ca in cazul ei s-ar fi prezentat informatii incorecte, iar daca va lua amenda, va da autoritatile in judecata. 

EXCLUSIV. "De unde a luat Dodon ca eu am facut bal?" Femeia din Sangerei infectata cu coronavirus spune ca nu si-a sarbatorit ziua de nastere. Contactata de PRO TV, pacienta vorbeste despre primele simptome pe care le-a avut si amenda de 25 de mii de lei - VIDEO