Nemții sunt în delir, după ce Germania a zdrobit Scoția în primul meci de la EURO. În Munchen atmosfera a fost incendiară, la fel ca pe stadion. Într-un parc, 25 de mii de suporteri au urmărit jocul cu sufletul la gură.

Publicat:15.06.2024, 20:12

În Olympia Park, într-o zonă special amenajată pentru suporterii care n-au mai prins bilete la meci, a fost explozie de energie. Aseară nemții au sărbătorit din plin reușitele echipei lor, în primul meci al Campionatului European de fotbal. Entuziasmul a fost la ordinea zile în tabăra nemților.

Cosmin STAN, REPORTER PRO TV BUCUREȘTI:  „Euro a început în forță cu echipa țării gazdă care a înscris 3 goluri în prima repriză. Atmosfera este aici incendiară, fanii sunt pur și simplu în delir. ”

„- Te așteptai la o astfel de victorie?”
„ - Am spus 5-1, s-ar putea întâmpla, dar oricum... prea ușor”.
„ - Nu! Germania va câștiga cu 5-0, prietene.”

Rezultatul meciului i-a dus pe suporterii echipei germane pe culmile bucuriei.

„ - E minunat, nu ne așteptam la asta, dar e o nebunie. Startul perfect al Campionatului European. ”
„- E o zi minunată pentru Germania. ”

În ciuda scorului, scoțienii au rămas optimiști.

„ - Nu e despre rezultat. Adică e un rezultat rău, dar dacă Germania va câștiga toate meciurile din grupă, Scoția ar avea șanse la locul al doilea, deci sunt optimist. ”

Acum pentru Scoția urmează duelul cu Elveția, în timp ce Germania se va duela în partida a doua din grupă, cu Ungaria.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.