Incepand cu 30 iunie 2016 Filiala nr. 1 Eminescu a BCR Chisinau din mun. Balti activeaza intr-un nou sediu. Astfel clientii vor beneficia de o amplasare mai comoda si de facilitati moderne in deservire. Noul sediu al filialei este situat chiar in centrul mun. Balti si este dotat conform celor mai inalte standarde europene.

Publicat:07.07.2016, 09:46

In data de 07 iulie 2016 noul sediu al Filialei nr. 1 Eminescu din Balti a fost inaugurat oficial in prezenta clientilor, conducerii BCR Chisinau si altor invitati. 

”Relocarea filialei BCR Chisinau din Balti face parte din obiectivul nostru de a oferi clientilor conditii optime de deservire si relationare cu banca. Clientii nostri din nordul Republicii Moldova vor beneficia de un confort sporit la utilizarea serviciilor bancare in cadrul filialei si se vor bucura de o ambianta placuta. Pentru perioada imediat urmatoare ne vom concentra eforturile pe consolidarea portofoliului de clienti, iar regiunea de Nord a Republicii Moldova dispune de un potential economic important care trebuie valorificat. Vom continua dezvoltarea retelei BCR Chisinau conform obiectivelor strategice stabilite de actionarul nostru – Grupul BCR/ Erste”,  a declarat Juan Luis Martin Ortigosa, Presedintele Executiv al BCR Chisinau S.A.

Filiala nr.1 Eminescu a BCR Chisinau este situata pe str. Stefan cel Mare si Sfânt nr. 37, mun. Balti. Filiala este deschisa publicului de luni pâna vineri, intre orele 09:00-17:00, pauza de masa 13:00-14:00.

Filiala ofera tot spectrul de servicii bancare si deserveste toate categoriile de clienti, atât persoane juridice, cât si persoane fizice. Echipa de profesionisti din cadrul filialei este la dispozitia clientilor pentru a oferi consultanta necesara in vederea identificarii solutiilor bancare care corespund cel mai bine asteptarilor si cerintelor clientilor bancii.

____________________________________________

Banca Comerciala Româna Chisinau S.A.: BCR Chisinau S.A. si-a inceput activitatea in data de 22 octombrie 1998, fiind una din primele banci cu capital strain, membru al unui grup financiar international care si-a extins activitatile in Republica Moldova. Reteaua bancii cuprinde 3 unitati in municipiile Chisinau si Balti si 40 ATM-uri amplasate in 5 orase ale tarii. Actionar unic al BCR Chisinau S.A. este Banca Comerciala Româna S.A. (BCR), membru Erste Group, Austria.Banca Comerciala Româna S.A.: Banca Comerciala Româna (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca Nr.1 in România dupa valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.Erste Group:  Este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est.

Mai mult de 46.500 de angajati deservesc peste 16.2 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, România, Ungaria, Croatia, Serbia). La 31 decembrie 2015, Erste Group detinea active totale in valoare de 202.6 miliarde EUR, inregistrând un raport cost/ venituri de 56.1%.

Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10.2%. 

Informatii de contact: Filiala nr. 1 Eminescu BCR Chisinau

Str. stefan cel Mare si Sfânt nr. 37, mun.

Balti Tel. ++373 (231) 61 856

Pentru informatii de presa BCR Chisinau S.A.:

Departamentul Resurse Umane si Comunicare

Str. A. Puskin 60/2 MD2005 Chisinau  

Tel. +373 (22) 265 098; +373 (22) 852 098  

Fax. +373 (22) 265 002; +373 (22) 852 002E-mail.

vitalie.arvinte@bcr.md