Alexandra, fata de 15 ani, despre care se crede ca a fost ucisa si arsa, a dat detalii la 112 despre agresor, in timp ce tatal ei a spart doua usi la perchezitii si a intrat primul in case, povesteste unchiul fetei. Cu toate acestea, autoritatile nu au fost capabile sa o salveze.

Publicat:31.07.2019, 11:13

"I-a dat semnalmentele nenorocitului, ca e in varsta, ca e legata, violata, ranita. A spus ca e solid si in varsta", a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, care este presedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, pentru MEDIAFAX.

Intr-o interventie la Romania TV, Cumpanasu a relatat ca tatal fetei, varul sau, a intrat primul la doua dintre perchezitii.

"Omul a intrat de doua ori in doua locatii. Ei l-au dus in locatii gresite, el a fost bagat la inaintare sa sparga usile", a povestit Cumpanasu.

'A fost rugat sa sparga usa pentru ca politia nu au vrut sa isi asume acest lucru. I-a spus varului meu: "ba, daca fii-ta are vreo legatura cu vreo retea de crima organizata, atunci tu vei plati pagubele acestor descinderi", a competat acesta.

Tatal Alexandrei a ajuns impreuna cu politistii si la casa unde se presupune ca a fost ucisa.

"A fost chemat (nr.: tatal fetei) si a ajuns la 5.00 si pana la 6.00 a asteptat langa ei. Ca au spus ca nu au voie sa intre (...) Azi nici macar nu se stie daca e in viata sau a murit. Acele bijuterii despre care se vorbeste. Nu erau alte urme, nu erau alte aspecte sau urme de imbracaminte, de asta este inca speranta acestor oameni".

Alexandra, in varsta de 15 ani, a fost data disparuta miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenta 112, anuntand ca este sechestrata. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicatii Speciale nu a reusit o locatie exacta, ci o arie de cautare, politistii avand nevoie de 19 ore pentru a intra in imobilul principalului suspect.

Chestorul Ioan Buda, seful demis al Politiei Romane, a declarat ca politistii au vrut sa intre in casa, dar procurorul nu a permis interventia

"Seful Politiei din Caracal s-a adresat in felul acesta tatalui Alexandrei. Daca dupa ce s-a realizat o parte din perchezitii, a spus ca <<daca e incurcata cu vreunul si se va constata e bun de plata>>. asta ii spunea", a declarat unchiul Alexandrei.

Mai mult, un alt angajat al Politiei i-a cerut tatalui fetei sa se gandeasca de doua ori daca vrea sa depuna sesizare pentru disparitie.

Sursa: