Seara trecuta a fost marcat recordul de prezenta la o nunta din Romania, in Tara Oasului, pentru anul acesta, fiind totodata una dintre cele mai mari nunti organizate vreodata in osenime! Nunta a avut loc la Tarsolt, localitate care de astazi a intrat in scenariu rosu, orice alt eveniment fiind interzis de astazi inainte pentru cel putin doua saptamani.

Publicat:31.08.2021, 16:06

Nunta a fost una grandioasa, nu doar prin prisma numarului de invitati care s-a ridicat la 1700 de persoane, dar si prin decor, meniu si invitatii muzicali. Pe scena au urcat Vladuta Lupau cu Armin Nicoara, Ancuta Anghel, Angela Rusu dar si Andra- care a fost vedeta serii, nunta fiind pe alocuri asemanatoare unui spectacol demn de  vechile evenimente de genul „Zilele Comunei”.

Nunta a fost pe alocuri si o „razbunare” a mirilor, dupa ce anul trecut, in pandemie, nunta lor a fost „sparta” de politisti, de doua ori in doua zile consecutive, cand in Tarsolt si in mai tot judetul Satu Mare era in vigoare interdictia de a se organiza orice fel de evenimente. Atunci mirii au celebrat starea civila si cununia religioasa, dar la cheful pe care l-au organizat acasa s-au prezentat si politistii, care le-au oprit distractia.

Din pacate pentru miri, nici anul acesta planurile lor nu au fost indeplinite 100%, asta pentru ca dupa nunta de noaptea trecuta, astazi urma sa aiba loc „pranzul miresei” cu peste 700 de invitati si cu o distractie pe masura celei de la nunta.

Dupa un an de pauza, nuntile din Oas au fost anul acesta adevarate spectacole, cu artisti de renume national. Nuntile au ajuns chiar virale pe retelele de socializare prin intermediul artistilor care au transmis videouri de la acestea, scrie presa romana.

De aceasta data, politistii au deschis un dosar penal in rem pentru zadarnicirea combaterii bolilor, conform Pressm.ro.

“In urma aparitiei in spatiul public a unor informatii referitoare la desfasurarea unei nunti la data de 30.08.2021, pe raza localitatii Tarsolt, la care ar fi participat aproximativ 1700 de persoane, politistii din cadrul Sectiei Politie Rurala Gherta Mica s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor.

Astfel, politistii efectueaza cercetari in cadrul dosarului penal intocmit sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Negresti Oas pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul, urmand a se lua si alte masuri daca se vor impune”, au transmis reprezentantii IPJ Satu Mare.

Organizatorul evenimentului a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5 000 de lei, conform Legii nr. 55/2020.