Andrei Nastase s-a filmat cum a mers pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant si a impartit pliante electorale. Astfel, condidatul blocului ACUM i-a indemnat pe oameni sa-l voteze.

Publicat:01.11.2019, 11:58

Politicianul s-a cuprins si s-a pupat cu oamenii pe care i-a intalnit pe drum.

Mai mult, o tanara l-a insotit pana in Parcul Catedralei si au schimbat vorbe. Tanara i-a povestit politicianului despre faptul ca recent s-a intors din Italia si asteapta schimbari pentru a ramane acasa. Nastase a marturisit ca la fel asa a procedat si el in anul 2015 si a venit in Moldova pentru a-si incerca puterile in politica. In parcul Catedralei, colegii din partid il asteptau pe Nastase.

Ulterior, Andrei Nastase a pus o tribuna si a sustinut o conferinta chiar in centrul capitalei.

Conferinta a inceput cu discursul premierului, Maia Sandu, care si-a laudat colegul din blocul ACUM: "Anul trecut el a fost ales primar, dar regimul nu l-a lasat sa preia mandatul. Plahotniuc nu era gata sa renunte la schemele prin care extragea milioane. Votul nostru a fost calcat in picioare. Am trait cu curaj, demnitate si de acolo a inceput caderea regimului lui Plahotniuc. Impreuna cu colegii am preluat guvernarea, a inceput demiterea, curatarea institutiilor statului. Acum, impreuna luptam pentru a schimba lucrurile la Chisinau. Eu stiu cum voi vota, pentru ca stiu ce trebuie facut urgent. El are capacitatea, curajul ca sa faca aceste lucuri, el va sparge schemele de coruptie, va curata structurile din primarie. El nu va fi un primar de partid, nu va primi indicatii cum sa procedeze", a declarat Maia Sandu.

La randul sau, Andrei Nastase, a spus ca cei din blocul ACUM au deminstrat la legerile parlamentare ca determinarea lor nu mai poate fi pusa la indoiala: "Am inteles u totii ca libertatea se obtine cu mare greutate. Acestea se pastreaza si mai greu. Fiecare dintre noi trebuie sa faca ceva. Este un astfel de moment ca sa aparam prin vot, inceputul reformelor, este ziua adevarului", a conchis Nastase.