Replici taioase si imbranceli au fost astazi la sedinta Consiliului Municipal Chisinau intre membrii de la Platformei DA si Partidului „SOR”. Asta, dupa ce consilierul platformei DA, Ruslan Verbitchi i-a cerut deputatului SOR, Marina Tauber, sa ia masuri cu colegii de partid din CMC. Totul s-a intamplat, pentru ca cei din Partidul SOR au afirmat ca unele formatiuni politice din consiliu si-au inceput deja campania electorala pentru alegerile locale si isi executa votul pentru a se favoriza. 

Publicat:12.07.2022, 14:42

„Doamna deputata Tauber va rog frumos, luati masuri cu indivizii acestia, ca va pozorasc partidul si va-l duc de rapa in cazul dat. Vedeti ce se intampla cu dansii si ce fac ei in consiliul municipal”, a declarat consilierul Platformei DA, Ruslan Verbitchi, de la microfon, in timpul procedurii de vot. 

Ulterior, consilierul Partidului „SOR”, Burgudji Serghei, s-a apropiat de Verbitchi si la impins. Consilierul Platformei DA nu a asteptat mult si i-a raspuns, la fel cu o imbrancitura. Astfel, cei doi au inceput sa se loveasca.

Burgudji Serghei a venit si el cu o replica taioasa pentru consilierul Platformei DA.

„Domnule Verbitchi va recomand ca diploma care v-ati cumparat-o intr-o subterana, sa o vindeti si sa finalizati clasa a 9-a, pentru ca nu va aflati la Piata Centrala, dar la intr-o institutiei de stat. Cand vorbiti de indivizi, daca in trei ani nu ati invatat numele si prenumele colegilor dumneavoastra aveti probleme cu capul, va recomanand sa va adresati la medici, pentru ca nu e normal ce faceti dumneavoastra”, a spus Burgudji.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.