Autocarul Partidului AUR a fost vandalizat astazi in timp ce reprezentantii formatiunii se aflau la o intalnire cu alegatorii la Vadul lui Voda. Un martor a surprins momentul cum un barbat s-a apropiat de vehicul si a aruncat cu o piatra, iar un geam s-a facut tandari. AUR da vina pe partidul PACE, condus de Gheorghe Cavcaliuc. Formatiunea respinge acuzatiile.

Publicat:11.06.2021, 21:59

Barbatul a aruncat cu mai multe pietre, iar unul din geamurile autocarului a fost spart, sustin reprezentantii partidului AUR. Acestia dau vina pentru cele intamplate pe cei de la PACE, care ar fi executat o comanda a Blocului Comunistilor si Socialistilor.

Valeriu MUNTEANU, CANDIDAT AUR:„Este evident ca este o comanda politica. Pentru ca cetateanul purta un chipiu al unui partid politic al lui Cavcaliuc, mare provocator si executant de comenzi politice in aceasta campanie electorala.”

Reprezentantii formatiunii conduse de Gheorghe Cavcaliuc neaga acuzatiile.

PARTIDUL ACASA CONSTRUIM EUROPA:„Respingem orice implicare la acest incident si presupunem ca a fost organizat chiar de catre cei care ne ataca. Partidul PACE va cere ca politia sa investigheze acest caz, iar provocatorii sa fie sanctionati.”

...mentioneaza reprezentantii PACE intr-un comunicant. Purtatoarea de cuvant a BECS nu ne-a raspuns pentru un comentariu. Oamenii legii ne-au spus ca persoana care a aruncat piatra era in stare de ebrietate. Cazul urmeaza a fi investigat, iar dupa ce vor fi stabilite toate circumstantele, vinovatii vor fi trasi la raspundere, sustin politistii.