Maia Sandu sustie ca a refuzat sa participe la dezbaterile cu Igor Dodon pentru ca nu are ce discuta cu el. Candidata PAS spune ca acesta face doar declaratii disperate si nu discuta problemele oamenilor. Pe de alta parte, Dodon care a refuzat sa vina la emisiunea IN Profunzime, dar a participat de unul singur la dezbateri la postul public de televiziune, o numeste pe Sandu lasa.

Publicat:13.11.2020, 17:57

 “-De ce ati refuzat sa participati?

-Dezbaterile sunt importante atunci cand ambii candidati discuta lucruri importante pentru cetateni, care sunt planurile de viitor. Atunci cand unul dintre candidati doar improasca cu minciuni si sperie oamenii si incearca sa-i divizeze dupa toate criteriile posibile, cu un asemenea om nu ai ce sa dezabati, el este disperat.”

Astazi, in cadrul emisiunii sale saptamanale, Igor Dodon a declarat ca a stiut ca Maia Sandu va refuza dezbaterile publice.

Igor DODON, CANDIDAT INDEPENDENT: “Dar ati demonstrat ca sunteti viteji doar in fata Facebook-ului. Sunteti balconici, politicieni de sera, unde trebuie sa va faca americanii conditii.  Noi vom face asa ca sa nu deveniti presedinte. Si sunt convins ca dupa aceasta o sa va luati rucsacul si o s-o stergeti din tara.”

Igor Dodon a refuzat insa invitatia la editia speciala a emisiunii InProfunzime si a fost ieri la dezbaterile organizate la televiziunea nationala, iar anterior a mers doar la emisiunile difuzate pe posturile afiliate socialistilor. Dodon nu a participat la nicio dezbatere in turul intai.