Dorin Chirtoaca s-a filmat langa un cotet cu porci si il insulta pe Igor Dodon, facandul "porc". Reactia vine dupa ce Renato Usatii a postat un filmulet in care apare liderul PSRM, impuscand mai multi mistreti.

Publicat:08.07.2021, 12:18

"Dupa cum vedeti, ochelarii sunt la mine, nu peste Prut. Peste Prut avem o viata mai buna pentru fiecare dintre noi care o merita orice locuitor.

Aici insa avem animale cu nume de om: Vasilica, Bolica mai este unul Nichitca, care nu au nicio vina. Adevaratul porc este Dodon si voi veti fi ca el daca o sa-l votati pe 11 iulie", a declarat Chirtoaca.

Igor Dodon a comentat intr-o conferinta de presa videoul aparut pe retelele de socializare in care impusca fara mila in cativa mistreti dintr-un tarc. Totodata, candidatul pe listele BECS si liderul comunistilor, a venit cu un comentariu, declarand ca videoul este un fake.

Ieri, a aparut pe retelele de socializare un filmuletul publicat de Renato Usatii, in care se vede cum Igor Dodon impusca fara mila in niste mistreti care erau intr-un tarc. La un moment dat, Dodon reuseste sa raneasca unul din ei si tragea in acesta pana il ucide.  Atenie, imagini care va pot afecta emotional.