Ex-premierul, Ion Sturza, le da sfaturi politicienilor aflati la guvernare. Sturza le recomanda acestora sa lase emotiile la o parte si sa treaca peste acest "test minor."

Publicat:08.11.2019, 17:43

Ion STURZA, EX-PREMIERUL RM: "Victimele amatorismului bacovian. Multi au luat pe bune pamfletul meu din aceasta dimineata.

Dar...

Nu a fost o gluma. A fost un algoritm rational, care, daca ar fi fost implementat macar partial, ar fi deblocat situatia din care nimeni din protagonisti altfel nu va iesi teafar.

Unde greseste doamna Sandu? Ca politica este doar despre principii si valori. Ca puterea poate fi pierduta de dragul unui adevar absolut. Ca cuiva ii plac cei invinsi. Poate cu exceptia primelor 40 de zile dupa „inmormantare", exceptand bocitoarele de profesie. Ca oamenii „inteleg tot" si se simt „capturati". Poate cei de pe Fb. Ca...

Unde greseste domnul Dodon? Ca este destul de puternic ca sa faca o intelegere cu PDM pe conditiile si ghidarea sa. Prostie! Baietii lui Plahotniuc asteapta revansa si au multe „munitii" impotriva lui. Bhamas este doar o floricica. Dodon este o victima usoara si o va face procurorul „independent” al lui Plaha.

Nu fiti „idioti utili" in jocul de saste al lui Plahotniuc! Nu jucati poker cu „asi din maneca "!

Timpul probabil pentru sfarsit de saptamana arata favorabil. Hai, lasati emotiile la o parte si treceti peste acest test minor.

Discutati si intelegeti-va. Succes!"