Partidul Legii si Dreptatii, prima pe lista caruia este fosta candidata la functia de prim-ministru inaintata de PSRM-Sor, Mariana Durlesteanu, s-a lansat astazi in campania electorala. Membrii formatiunii au ales sa organizeze evenimentul intr-o sala de conferinte. Acestia si-au prezentat programul electoral si au spus ca vor avea o campanie modesta, pentru ca nu ar mai avea decat 30 de mii de lei in bugetul partidului.

Publicat:10.06.2021, 22:47

Fara prea multa agitatie si doar cu un panou in spate pe care era sigla formatiunii, cei de la Partidul Legii si Dreptatii s-au lansat in campania electorala. 

„-Noi o sa avem si o lansare, dar aici nu poti. 

- Nu, nu, nu. Ma iertati! Nu facem mai mult nimic.”

Acestia au inceput cu prezentarea programului electoral.

Mariana DURLESTEANU, CANDIDAT PLD:„Impreuna trebuie sa restartam Moldova. 1:33 Noi avem nevoie de un model socio-economic pur digitalizat pentru ca deciziile sa se ia foarte rapid si sa se evite birocratia.”

Printre prioritatile pe care le-au enumerat este si o justitie corecta, lupta impotriva coruptiei, educatia si altele.

Nicolae ALEXEI, LIDERUL PLD:„Noi avem cu cine, noi stim ce trebuie de facut si cum trebuie de facut.”

Si desi s-au laudat cu echipa pe care o au, la eveniment erau prezenti astazi doar primii trei candidati. Liderul PLD a avut o explicatie.

„Noi nu am vrut sa venim cu turma.”

In timp ce-si prezentau viziunile, totusi cei trei candidati s-au contrazis de cateva ori.

„Leul intra in jungla politica acum. - Nu, leul nu se duce in jungla.

 - In jungla politica, domnul general. 

- Leul se duce catre oameni.”

Reprezentantii Partidului Legii si Dreptatii au spus ca vor avea o campanie modesta finantata doar din donatiile membrilor formatiunii. Acestia au precizat ca mai au in fondul electoral doar 30 de mii de lei. PLD a fost inregistrat in campania electorala saptamana trecuta si are o lista din 56 de candidati.