Liderul de la Kremlin implineste astazi 69 de ani. Cu acest prilej, Igor Dodon nu a ezitat sa-l laude pe Vladimir Putin.

Publicat:07.10.2021, 09:49

Igor DODON, LIDERUL PSRM: "Il felicit din inima pe presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin!

Vladimir Putin este un model de lider responsabil al unei mari puteri care cauta sa-si faca tara puternica si cu adevarat independenta, respectand alte state si popoare, cerand aceeasi atitudine fata de tara sa.

Presedintele rus Vladimir Putin este un exemplu despre modul in care statul poate urmari eficient politica externa independenta, cum poate si ar trebui sa apere interesele tarii si ale poporului sau chiar si in conditii de presiune externa continua.

Si nu intamplator Vladimir Putin continua sa ia prima linie in clasamentul liderilor politici mondiali conform tuturor sondajelor publice. Asta inseamna ca in tara noastra exista o cerere pentru un astfel de lider al statului si pentru o astfel de politica externa si interna.

Ii doresc lui Vladimir Vladimirovici multa sanatate si succes in lucrarile sale in beneficiul Rusiei. Sunt sigur ca relatia dintre tarile si popoarele noastre va continua sa devina mai puternica. Niciun interes politic, temporar si atitudini externe nu va putea rupe prietenia noastra veche de secole!"