In urma vizitei sale la Chisinau, Secretarul General al Organizatiei Natiunilor Unite, Antonio Guterres impreuna cu Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilita au organizat o conferinta de presa pentru a anunta despre subiectele pe care oficialii le-au discutat.

Publicat:09.05.2022, 16:59

Antonio GUTERRES, SECRETAR GENERAL AL ONU:"Moldova este in prima linie de pastrare a pacii si stabilitatii in lume. Cu razboiul atat de aproape si cu diviziunile pe care le cunoastem. eu sper ca va fi un clar sens de responsabilitate din partea tuturor actorilor pe ambele maluri ale raului Nistru si acest sentiment de responsabilitate va preveni orice amenintare la adresa Republicii Moldova. Aceasta tara merita pace, merita stabilitate si merita sustinere masiva internationala pentru a face fata acestei provocari enorme de refugiati."

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.