Sedinta de astazi de la Curtea de Apel, unde magistratii urmau sa decida daca Ruslan Popov ramane in arest la domiciliu sau trece in arest preventiv a fost amanata. 

Publicat:18.10.2021, 16:22

Contactat de PRO TV, avocatul lui Ruslan Popov, Igor Hlopetchi, ne-a confirmat faptul ca sedinta de judecata de la Curtea de Apel a fost amanata. 

Totodata, urmatoarea sedinta va avea loc maine.

Anterior, procurorul de caz a contestat cu recurs incheierea judecatorului de instructie la Curtea de Apel Chisinau si a solicitat aplicarea in privinta invinuitului a masurii preventive sub forma de arest preventiv pe un termen de 30 zile.

Citeste si :  Procurorul de caz solicita instantei sa-l plaseze pe Ruslan Popov in arest preventiv. Decizia a fost contestata la Curtea de Apel 

Ruslan Popov a fost retinut la data de 9 octombrie pentru 72 de ore, fiind vizat intr-un dosar de imbogatire ilicita. Mascatii de la SIS si ofiterii CNA au facut perchizitii acasa la procurorul adjunct suspendat, iar apoi acesta a fost adus la Procuratura Generala. 

Spatamana trecuta, magistratii de la Judecatoria Ciocana au acceptat cererea procurorilor de a initia mandat de arest la domiciuliu pe numele lui Ruslan Popov.

Citeste si :  ULTIMA ORA. 30 de zile de arest la domiciliu pe numele lui Ruslan Popov, adjunctul procurorului general suspendat - VIDEO