Licopenul din SUCUL DE ROSII stimuleaza metabolismul si procesul de dizolvare a grasimii din organism!
Beti SUC DE ROSII in fiecare zi pentru o inima sanatoasa! Scade nivelul colesterolului din sange in numai cateva zile!
Multi dintre noi stiu ca sucul de rosii are beneficii nutritionale extraordinare datorita continutului ridicat de nutrienti. Dar multi nu stiu ca sucul de rosii ne poate ajuta de fapt, sa pierdem in greutate si sa dizolvam rapid grasimea corporala. Un studiu recent realizat de oamenii de stiinta din Taiwan arata ca daca beti un pahar de suc de rosii in fiecare zi, timp de doua luni, veti obtine rezultate grozave.
Pe parcursul acestui studiu, femeide diferite varste, diferite greutati si origini au baut un pahar de suc de rosii zilnic, timp de doua luni.
Ele nu s-au schimbat obiceiurile alimentare si au pierdut in greutate dupa cateva zile.
Expertii spun ca nu se elimina apa din tesuturi, ci se topeste grasimea, de fapt. Participantii la acest experiment au pierdut 1.6 pana la 2 cm in talie, si-au redus nivelurile de colesterol. Nivelul de licopen a crescut in sange. Licopenul este un antioxidant care afecteaza sanatatea in mod pozitiv.
Beneficiile sucului de rosii
Rosiile au foarte putine calorii. 0.35 litri de suc de rosii are doar 80 de calorii si este bogat in sodiu, calciu, potasiu, magneziu, vitaminele B, C si A.
Datorita nivelului ridicat de licopen, un antioxidant care este important pentru corpul nostru, s-a dovedit stiintific ca sucul de rosii poate preveni dezvoltarea celulelor cancerigene, curata vasele de sange si previne multe boli de inima.
Acest suc stimuleaza productia de celule rosii din sange, scade tensiunea arteriala, previne tromboza, regleaza ficatul, pancreasul si bila. Incercati sa consumati doar suc de rosii preparat in casa si nu utilizati pe cel din comert, deoarece contine mult zahar si conservanti.
Reteta pentru suc de rosii:
Ingrediente:
• 6 kg de rosii
• 2 linguri de sare
• 4 linguri de zahar
Mod de preparare:
Indepartati coditele si spalati cu atentie rosiile in apa rece. Taiati-le si stoarceti-le, apoi adaugati sare si zahar. Gatiti-le la foc mediu.
Se agita din cand in cand, ca sa nu se arda. Atunci cand incepe sa fiarba, se mai lasa pe foc timp de inca 10 minute si se amesteca in continuu. Se toarna acest suc fierbinte de rosii intr-un recipient de sticla curat si se inchide bine. Depozitati sticlele intr-un loc racoros si intunecat.