Vrei sa prepari acasa propriul sos de branza pentru nachos? Nimic mai simplu! In plus stii foarte bine ce pui in sos, evitand astfel o parte din conservantii existenti in sosurile din magazine.

Ingrediente pentru sosul de branza

  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 120ml lapte
  • 7 felii de branza topita, simpla
  • nucsoara (optional)
  • sare
  • piper

Cum se prepara sosul de branza

Intr-o oala nonaderenta, pentru sosuri topeste untul si adauga faina. Amesteca foarte bine si adauga treptat laptele, amestecand in continuu pentru a nu se forma cocoloase si pentru a nu se lipi. La final adauga branza si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Optional poti adauga putina nucsoara

Continua sa amesteci pana cand branza se topeste complet, iar faina este fiarta, aproximativ 15 minute

Cum se serveste sosul de branza

Serveste sosul cald, alaturi de cipsuri sau nachos preparati acasa.