Cantareata a dezvaluit ce a mancat in fiecare zi de dieta si chiar s-a saturat: " Trebuie doar sa ai imaginatie si sa tii cont de ore!"
Dupa ce a ajuns la greutatea pe care si-o dorea de multa vreme, cantareata a fost nevoita sa continue sa tina un regim alimentar mai organizat, pentru a nu se ingrasa la loc.
Cum a slabit Minodora 22 de kilograme in doar 8 luni? Iata ce dieta a tinut!
Fanii cantaretei au fost uimiti de transformarea ei spectaculoasa, asa ca au rugat-o sa le spuna care este reteta ei de succes. in urma cu ceva timp, cantareata a dezvaluit ce dieta tine chiar pe pagina ei de socializare.
„Am vazut ca foarte multi dintre dvs m-ati intrebat de ceai! Este adevarat cu ceaiul, eu beau dimineata si seara o cana mare si efectul este ca iti taie pofta de mancare. Este foarte bun la gust, nu se bea cu zahar, cu nimic. in rest, eu sunt in continuare la dieta, mai am 8 kg de slabit. Va mai spun ca nu mananc prajit nimic, decat la cuptor, pe gratar sau fiert! Nu mananc gras deloc, nu mananc paste, orez sau cartofi, fara dulciuri dupa ora 7 seara, iar la ora 10 dorm, ca sa nu mi se mai faca foame. Foarte important este sa va pastrati orele de mancare”, a scris Minodora pe Facebook
Ce mananca artista intr-o zi de dieta, care contine trei mese principale si doua gustari:
Micul dejun: Mananc dimineata diverse lucruri cum ar fi branza light de intins pe crochete (…) sau iaurt de 2% grasime, o sunca de pui slaba, castravete pe langa, cu un ardei capia sau o rosie. Se pot manca si oua ochiuri, dar tigaia sa nu fie decat tapetata cu ulei de struguri sau masline. Se poate manca o branzica slaba sau doi crenvusti de pui, cafea cu lapte de 1,5 fara zahar sau ceai. Eu nu mai folosesc zahar in bauturi”.
Gustare la ora 12:00: „Un fruct, nu mai mare de 300 de grame. Fructele se mananca in prima parte a zilei ca si gustare.”
Masa de pranz: „in prima parte a programului de slabit (si aici ma refer pentru a avea rezultate), este de preferat sa serviti cel mai mult piept de pui, pentru ca nu are atat de multa grasime asa cum au pulpele, chiar daca sunt facute pe gratar. Pieptul de pui se poate manca pe gratar cu legume inabusite, dovlecel, morcovi, broccoli, conopida sau acele legume la punga cu un pic de unt – dar un pic – si fierte cu verdeata ca sa le dea gust. Importanta este cantitatea! Trebuie sa cantariti 250 de grame de legume si 150 de carne. (…) Se poate servi si o ciorba de pui cu toate legumele posibile, mai putin cartofi, orez sau paste si fara ulei. O sa vedeti ca e suficienta grasimea lasata de pulpe! Se mai poate manca peste, dar nu gras, la cuptor sau pe gratar, cu legume!”.
Gustare la ora 17:00: „Un pahar de iaurt de 2% cu 30, atentie!, 30 de grame de orice fel de seminte cum ar fi caju, alune de padure, de floarea soarelui, migdale… ce va place.”Cina la ora 19:00„O salata de rosii cu castraveti, adica bulgareasca, de ton sau chiar un piept de pui. Ceva usor, oricum.
Dupa ora 7 seara, nimic, decat apa. Nici macar un mar! Cam asa am mancat eu, nu am facut deloc „foamea”, nu m-a durut stomacul de foame niciodata. Trebuie sa fii un pic si inventiv. (…) Ati vazut cateva exemple de alimente si sunt multe. V-am spus, trebuie doar sa ai imaginatie si sa tii cont de ore. (…) in plus, am facut cate o ora de sport de 3 ori pe saptamana, plus masaj si atat. (…) La fel de important este sa ai rabdare, sa ai rabdare, sa ai rabdare si sa o iei usor! Eu am slabit 20, 22 de kilograme in 8 luni…”, a mai spus Minodora, incurajandu-i pe fanii sai.Ea a subliniat faptul ca nu este chiar atat de greu sa slabesti, daca iti doresti asta. Trebuie sa doar sa ai putina disciplina!