Cu toate ca pare greu de crezut, este adevarat. Poti manca paine si sa slabesti in acelasi timp. Evident, este vorba de o cantitate mica, dar suficienta cat sa-ti faci pofta.

Iata cum sa incluzi painea in meniul tau, astfel incat sa si slabesti

LUNI

Mic dejun:  o cana de lapte, un ou si o felie de paine prajita.

Gustare: un fruct.

Pranz: o friptura de 150g (din carne de pui, vita sau curcan) si o felie de paine normala sau prajita.

Gustare: jumatate de para.

Cina: supa de varza, omleta, o felie de paine prajita si 250 de grame de pepene rosu.

MARTI

Mic dejun: un iaurt cu o felie de paine prajita.

Gustare: un mar.

Pranz: o salata verde si 80 de grame de pepene galben.

Gustare: o jumatate de para.

Cina: 150 de grame de file de peste pe gratar, salata de fasole verde cu rosii si o felie de paine prajita.

MIERCURI

Mic dejun: o felie de branza cu paine prajita.

Gustare: o pruna.

Pranz: 150g de salata de legume, o bucata de pui fiert, o felie de paine prajita.

Gustare: o felie de pepene rosu.

Cina: tocana de legume, salata de varza si o felie de paine prajita.

JOI

Mic dejun: o cana de lapte cu o felie de paine prajita.

Gustare: un grapefruit.

Pranz: 200g de sparanghel, 100g de branza, o felie de paine.

Gustare: o mana de cirese.

Cina: file de peste, o rosie, o felie de paine prajita.

VINERI

Mic dejun: un iaurt, o felie de sunca de pui si o felie de paine prajita.

Gustare: o portocala.

Pranz: sparanghel cu sos de rosii, o salata de rosii si castraveti si o felie de paine prajita.

Gustare: un mar.

Cina: carnat la cuptor cu spanac si o felie de paine prajita.

Pentru sambata si duminica, trebuie sa alegeti unul din meniurile din cursul saptamanii.