Esti fan Andreea Marin? Atunci aceasta prajutura este pentru tine.
Ingrediente:
-7 oua
-7 linguri de zahar
-7 linguri nuca macinata
-2 linguri de faina
-putin praf de copt
Batem albusurile tare, adaugam zaharul pe care-l batem bine pâna se topeste, apoi punem nuca si faina amestecata cu praful de copt.
Taiem hârtie de copt si coacem doua foi pe dosul tavii, la foc mic.
Alte 8 linguri de zahar se ard si se sting apoi cu putin lapte, se fierbe pâna se topeste bine zaharul si se pune peste foi dupa ce s-au racit.
Crema:
-7 galbenusuri
-250 de grame de zahar pudra
-2 linguri de lapte
-2 plicuri de zahar vanilat
-250 de grame de frisca
-200 de grame de margarina
-1 tableta de ciocolata neagra sau alba
Frecam galbenusurile cu zaharul, vanilia si laptele apoi le punem sa fiarba pe baie de aburi pâna se ingroasa. Rece se amesteca cu margarina, pentru ca altfel se taie.
Batem frisca si o punem deoparte.
Cum o asezam:
Punem foaia crema si frisca apoi din nou foaie crema si frisca iar deasupra radem ciocolata.
Autor: Cristina Mihailescu