Organele de pasare in combinatie cu legumele dau un gust delicios mancarii , este plina de vitamine , minerale si proteine atat de necesare organismului nostru.

Ingrediente

  • 500 g pipote de pasare
  • 300 g de inimi de pasare
  • 250 ml de lapte
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 100 g de unt
  • 2 linguri cu faina
  • 400 ml supa de pui
  • piper macinat
  • sare

Mod De Preparare

Spalam bine inimile si pipotele de pasare si le punem intr-o oala cu apa si sare la fiert. Cand da in clocot adunam spuma si o aruncam. Curatam de coaja pastarnacul si morcovul , le spalam si fara sa le taiem le punem in oala. Dupa ce organele de pasare au fiert le scoatem intr-un bol si strecuram supa. Curatam ceapa , o tocam si o punem intr-o cratita cu unt adaugand peste ea putina supa. Cand lichidul s-a evaporat iar ceapa s-a inmuiat adaugam faina in ploaie si amestecam sa nu se formeze cocoloase .

Adaugam in oala 400 ml din supa in care au fiert organele . Supa trebiue pusa cate putina si amestecam continuu sa nu se formeze cocoloase. O lasam sa fiarba 1o minute amestecand continuu dupa care adaugam laptele. Lasam sa mai fiarba ciulamaua 15 minute pe foc mic amestecand in oala des. Adaugam piperul , sarea dupa gust si oprim focul. Putem servi ciulamaua din organele de pasare cu mamaliguta.