O reteta usoara care se pregateste intr-o ora.

Ingrediente

6 linguri parmezan ras150g branza de capra2-3 linguri ulei de masline3 catei usturoi tocati marunt1/2 ceapa tocata200g ciuperci din conserva tocate300g spanac congelatpipersare4 fire cimbru2 catei usturoi zdrobiti80ml sos de soia80ml otet balsamic200ml ulei de masline6 ciuperci mari curate de codite30g pesmet

Metoda de preparare

Amesteca intr-un bol 200ml ulei de masline, otetul balsamic, sosul de soia, sare, piper, cimbrul si usturoiul. Toarna totul peste cele 6 ciuperci mari. Lasa-le la marinat timp de 1 ora.

Scoate-le din marinada si pune-le la copt timp de 15 minute la 200C. 

Intre timp, pregateste umplutura.

Decongeleaza din timp spanacul si scurge-l bine de apa. Toaca-l marunt si amesteca-l cu ceapa si ciupercile din conserva sotate in uleiul de masline pana cand se inmoaie. Dupa ce amestecul se raceste putin incorporeaza in el si branza de capra faramitata.

Imparte aceasta umplutura intre cele 6 ciuperci, presara deasupra lor parmezan si pesmet si pune-le la cuptor timp de 15-20 de minute, la 200C.