Negresa cu visine si crema de branza este un desert pe placul tuturor, fara exceptie. Se face repede si gustul te cucereste pe loc.
Ingrediente:
200 gr faina
440 gr visine
350 gr branza de vaci
5 oua
1 lingurita de praf de copt
150 gr ciocolata neagra
200 gr zahar
150 gr unt
un varf de cutit de sare
20 gr zahar vanilinat
Mod de preparare:
1. Rupe ciocolata si topeste-o la bain-marie.
2. Separat mixeaza 2 oua cu 50 gr zahar.
3. Adauga sarea si zaharul vanilat. Omogenizeaza bine.
4. Amesteca 3 oua cu branza si cu restul de zahar. Foloseste un mixer, ca sa obtii o compozitie omogena si cremoasa.
5. Adauga ciocolata topita, apoi faina amestecata cu praful de copt. Omogenizeaza.
6. Unge cu putin unt o tava de copt.
7. Pune in ea o trime din compozitie. Ai grija sa o distribui uniform.
8. Acopera cu jumatate din cantitatea de crema.
9. Pune un strat de visine (jumatate din cantitate), apoi iar compozitie, restul de crema, iar visine si restul de aluat.
10. baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru circa 45-50 de minute.
5. Adauga ciocolata topita, apoi faina amestecata cu praful de copt. Omogenizeaza.
6. Unge cu putin unt o tava de copt.
7. Pune in ea o trime din compozitie. Ai grija sa o distribui uniform.
8. Acopera cu jumatate din cantitatea de crema.
9. Pune un strat de visine (jumatate din cantitate), apoi iar compozitie, restul de crema, iar visine si restul de aluat.
10. baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru circa 45-50 de minute.