Parjoalele frantuzesti de pui sunt atat de gustoase, apetisante, suculente, incat se topesc in gura.

INGREDIENTE

  • 1 kg de file de piept de pui (4 bucati)
  • 3-4 oua
  • 3-4 linguri de smantana
  • 3-4 linguri de faina
  • 3 catei de usturoi
  • ceapa verde dupa gust
  • Sare, piper, ulei-dupa gust

MOD DE PREPARARE

  1. Spalati fileul si uscati-l bine. Taiati-l in cubulete (aproximativ de 5×5 mm).
  2. Condimentati carnea cu sare si piper. Amestecati bine.
  3. Adaugati ouale si usturoiul dat prin presa, smantana, verdeata si faina. Amestecati bine toata compozitia pentru a evita formarea cocoloaselor.
  4. Veti obtine un aluat de carne destul de lichid.
  5. Turnati un pic de ulei in tigaia incinsa si puneti o lingura de amestec, prajiti pe ambele parti pana se rumenesc, la foc mediu (aproximativ 2 minute).
  6. Parjoalele frantuzesti de pui sunt gata. Serviti-le cu garnitura preferata.