Parjoalele frantuzesti de pui sunt atat de gustoase, apetisante, suculente, incat se topesc in gura.
INGREDIENTE
- 1 kg de file de piept de pui (4 bucati)
- 3-4 oua
- 3-4 linguri de smantana
- 3-4 linguri de faina
- 3 catei de usturoi
- ceapa verde dupa gust
- Sare, piper, ulei-dupa gust
MOD DE PREPARARE
- Spalati fileul si uscati-l bine. Taiati-l in cubulete (aproximativ de 5×5 mm).
- Condimentati carnea cu sare si piper. Amestecati bine.
- Adaugati ouale si usturoiul dat prin presa, smantana, verdeata si faina. Amestecati bine toata compozitia pentru a evita formarea cocoloaselor.
- Veti obtine un aluat de carne destul de lichid.
- Turnati un pic de ulei in tigaia incinsa si puneti o lingura de amestec, prajiti pe ambele parti pana se rumenesc, la foc mediu (aproximativ 2 minute).
- Parjoalele frantuzesti de pui sunt gata. Serviti-le cu garnitura preferata.