Pulpele de pui la cuptor cu sos de soia si unt sunt delicioase si foarte usor de preparat. Sunt ideale pentru o cina rapida sau pentru o masa in familie. Iata cat de usor de prepara.

Ingrediente 

  • 100g unt
  • 3 linguri usturoi bine pisat
  • 3 linguri sos de soia
  • 1/4 lingurita piper proaspat pisat
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • 6 pulpe de pui, superioare

Cum se prepara pulpele de pui la cuptor

Preincalzeste cuptorul la 180oC. Unge un vas de yena cu putin unt.

Intr-un bol pentru cuptorul cu microunde adauga untul, usturoiul, sosul de soia, piperul si patrunjelul. Adauga totul la cuptor, la putere maxima pentru doua minute, sau pana cand untul se topeste complet. Amesteaca apoi foarte bine cu ajutoul unei linguri.

Adauga pulpele de pui in tava si toarna sosul peste ele. Coace puiul timp de 20 de minute, intorcandu-l din cand in cand de pe o parte pe cealalta. Coace puiul pana cand este bine patruns.

Cand este gata, scoate-l pe un platou si presara deasupra patrunjel proaspat.