Rosiile umplute cu oua sunt solutia ideala pentru o masa rapida si usoara. Se prepara in doar cateva minute si nu trebuie sa petreci mult timp in bucatarie.

Ingrediente pentru rosiile umplute cu oua

  • 3 oua
  • 3 rosii mari
  • 100g cascaval ras
  • 2 linguri de ulei
  • 80g sunca sau bacon
  • sare
  • piper
  • busuioc

Cum se prepara rosiile umplute cu oua

Taie un capac rosiilor si scobeste-le interiorul cu ajutorul unei lingurite. Ai grija sa nu le rupi.


Adauga cascavalul ras, baconul si ouale. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si adauga busuioc.

Infasoara-le apoi in folie de aluminiu si coace-le la cuptorul preincalzit la 180oC pana cand ouale se coc complet.

Cum se servesc rosiile umplute cu oua

Serveste-le calde alaturi de felii de paine prajita.