Ingrediente

Ingrediente

1/2 lingurita coaja rasa lamaie120ml vin alb sec120ml supa concentrata de pui2 linguri oregano tocat150g feta faramitatapipersare2 linguri ulei de masline +extra pentru uns4 bucati piept pui feliat subtire2 linguri suc de lamaie

Metoda de preparare

Pregateste o tava si tapeteaza-o cu hartie de copt unsa cu ulei.

Aranjeaza pe ea carnea de pui filetata si condimenteaza cu sare si piper.

Presara feta, oregano, usturoi si coaja de lamaie, avand grija sa nu ajungi cu umplutura chiar pe marginea carnii.

Ruleaza fiecare bucata de carne incorporand la mijloc umplutura si prinde fiecare rulada cu o scobitoare.

Incinge cuptorul al 220C. Caleste ruladele in 2 linguri de ulei incins pe toate partile, la foc mediu, timp de 10 minute, avand grija ca atunci cand le intorci sa nu se desprinda. 

Pune ruladele rumenite inapoi in tava si coace-le timp de 10 minute in cuptorul incins.

Intre timp, in tigaia in care ai calit ruladele pune vinul, supa si sucul de lamaie si lasa sa fiarba impreuna timp de 5 minute pana cand sosul se reduce.

Serveste felii de rulada calda cu sosul pregatit si felii de lamaie.