Raspuns cel putin hilar de la politie dupa ce un tanar a depus o plangere. Acesta s-a pomenit fara capacele de la rotile masinii si a incercat sa-si faca dreptate. Raspunsul pe care l-a primit de la politisti nu l-a bucurat, dar cu siguranta l-a facut sa rada.

Publicat:04.07.2012, 11:23


Tanarul a depus o plangere la politie in luna martie dupa ce a descoperit ca i-au fost furate capacele de la rotile masinii sale de model Peugeot. Peste 3 luni acesta a primit si un raspuns in care politistul care se ocupa de caz i-a scris ca a examinat adresarea lui, care dateaza din... 2013. Si daca greseala aceasta usor poate fi trecuta drept una mecanica, atunci urmatoarea te lasa confuz.

Omul legii i-a comunicat urmatoarele: "Examinarea cazului dat a fost incetata pana la stabilirea persoanelor faptase cu atragerea ulterioara la raspundere (...)". Din raspuns reiese ca ancheta a fost suspendata pana ce se vor gasi faptasii. Dar cum vor fi retinuti acestia daca acest caz nu se mai cerceteaza?

Raspunsul l-am gasit tot la politie. Potrivit oamenilor legii, politistul care se ocupa de caz a suspendat actiunile de ancheta, deoarece nu a gasit suficiente probe care ar ajuta la identificarea faptasilor, iar cazul a fost transmis mai departe serviciilor operative, care urmeaza sa identifice hotii.

Vezi mai jos documentul cu pricina:

foto: Facebook