Nunta de zile mari in Saptamana Patimilor! Romii din satul Vulcanesti, raionul Nisporeni, au dat aseara o petrecere de zile mari, unde invitat special a fost manelistul Florin Salam. Doar pentru muzica, socrul mare spune ca a scos din buzunar 50 de mii de euro. Nunta a fost incununata cu salve trase din pusti.

Ultimul update: 03.05.2013, 20:23 Publicat:03.05.2013, 07:23


Atunci cand l-au invitat pe Florin Salam sa le cante la nunta, romii nu au mai tinut cont ca suntem in Saptamana Patimilor. Asta pentru ca manelistul este foarte solicitat si doar in post a avut o zi libera sa vina sa cante. 


Si, cand este vorba despre nunta unuia dintre fii, romii nu se uita la bani. Dau atat cat trebuie. Pentru ca Florin Salam sa cante toata noaptea, socrul mare a scos din buzunar 35 de mii de euro. 


Si asta nu e tot. Cat a tinut nunta, banii au curs garla. Pentru fiecare melodie manelistul a fost rasplatit cu euro, dolari sau lei romanesti.


Si, asa cum spune traditia, nunta a fost incununata cu focuri de arma trase in aer. Nestiind care sunt obiceiurile romilor din Moldova, Florin Salam s-a speriat si a scapat microfonul din mana. 


Zeci de curiosi s-au adunat la poarta sa-l vada pe Florin Salam, care a venit pentru prima data in Moldova. Unii au filmat cu telefoanele mobile cat a tinut nunta, iar altii s-au urcat pe gard, sa vada mai bine.


Fanii au venit tocmai de la Chisinau ca sa-l vada in carne si oase pe manelist.


Mirele abia a implinit 17 ani si a purtat un costum alb, cu pietre Swarovski, cusut la comanda. Mireasa, de numai 15 ani, a optat pentru o rochie batuta cu pietre, pe care si-a cumprat-o de la Moscova. A costat, nici mai mult, nici mai putin de 7 mii de dolari.


Si masa a fost incarcata cu bucate si bauturi dintre cele mai scumpe.


Majoritatea invitatilor au tinut in taina pana si cadourile. Cert este ca le-au dat tinerilor mii de euro sau dolari si aur.