Si-au amenajat o piscina pe acoperisul blocului. Nu se intampla in Statele Unite pe vreun zgaraie nori sau in Dubai. Se intampla in Chisinau. Astfel a decis o familie sa-si faca o zona de relaxare apoape de casa, chiar deasupra apartametului in care traiesc. Astazi mai multi locatari s-au plans ca din cauza schimbarilor de pe acoperis li s-a blocat sistemul de ventilare.

Publicat:08.07.2014, 17:14


Ca intr-un hotel luxos acest bloc din sectorul Centru al capitalei are propria zona de relaxare cu piscina si hamac. Nu este comuna ci apartine unei familii.Am incercat sa vorbim cu proprietarii apartamentului insa acestia nu au vrut sa discute in fata camerei. Luxul de pe acoperis i-a deranjat pe vecinii din bloc.


Administratoarea blocului spune ca zona a fost amenajata de cel putin un an, iar de de fiecare data cand a incercat sa discute cu prorietarii apartamentului acestia au ignorat-o.

Elena CALAIANOVA, ADMINISTRATOARE: “Este etaj tehnic iar ei au încalcat normele sistemului de ventilare. Din cauza lor 9 etaje trebuie sa sufere.”


Astazi pe interenet au aparut si alte poze cu zone de relaxare amenajete pe acoperisurile blocurilor din capitala.