A fost inca o seara spectaculoasa in liga nord-americana de baschet. Los Angeles Lakers si-a trecut in cont a 18-a victorie din acest sezon, dupa ce si-a invins fara emotii adversarii de la Denver Nuggets. In schimb, Toronto Raptors a suferit prima infrangere, dupa o serie de victorii consecutive.

Publicat:04.12.2019, 18:52

Batalia pentru un loc in play-off-uri continua in conferinta de vest. Aseara, Los Angeles Lakers a demonstrat ca nu in zadar detine locul de lider. Gruparea din California a dominat de la un capat la celalalt partida cu Denver Nuggets. Fara prea mari emoții, dupa patru reprize jucate pe terenul rivalilor, acestia s-au impus cu scorul general de 105 la 96.

Show a fost si in meciul dintre Toronto Raptors si Miami Heat. Campioana in exercitiu a Ligi Nord-Americane de baschet a suferit primul esec dupa o serie de victorii. Canadienii totusi nu s-au lasat usor bătuți. Eu au luptat pana la ultima rasuflare reusind sa duca jocul în prelungiri. Acolo, baschetbalistii de la Miami au fost mai motivati, reusind sa castige cu 13 la 2. Scorul general al intalnirii a fost de 121 la 110.