Bayern Munchen a gasit un inlocuitor pentru legendarul Franck Ribery. Este vorba despre vicecampionul mondial, Ivan Perisic. Ieri, bavarezii l-au prezentat oficial. Croatul s-a alaturat campioanei Germaniei pentru un sezon, pe drept de imprumut.

Publicat:14.08.2019, 21:03

Ivan PERISIC, JUCATOR BAYERN MUNCHEN:“ Salut, dragi fani. Numele meu este Ivan Perisic si sunt fericit sa fiu aici.”  

Imprumutul lui Ivan Perisic i-a costat pe cei de la Bayern nu mai putin de 5 milioane de euro. Suma a fost transferata in contul lui Inter Milano, fosta echipa a croatului. La Bayern, fotbalistul de 30 de ani, cel mai probabil va evolua pe postul de mijlocas stanga, pozitie pe care, in ultimii 12 ani, a acoperit-o Franck Ribery. Francezul i-a parasit pe bavarezi in aceasta vara, iar in prezent este in cautarea unei noi echipe.

Pentru ultima data, un transfer dintre Inter si Bayern Munchen a avut loc in anul 1992, cand Lothar Matthaus a parasit gruparea italiana si a semnat cu nemtii. Daca Perisic va impresiona conducerea bavarezilor, atunci clubul german va avea dreptul sa-l transfere definitiv in vara anului viitor.

Printre cele mai mari performante ale croatului este titlul de campion al Germaniei, in componenta lui Dortmund, si medalia de argint la Campionatul Mondial din Rusia.