Intre timp, fotbalistii Sheriff-ului au inceput sa fie “vanati” de cluburile din Europa. Conform presei spaniole, Atletico Madrid a pus ochiul pe fundasul Cristiano da Silva, desemnat jucatorul meciului in partida cu Shakhtar Donetsk, castigata de Sheriff cu 2 la 0.

Publicat:21.09.2021, 19:09

Cristiano da Silva a facut furori in primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor. Fundasul lateral a livrat ambele pase decisive in duelul cu Shakhtar Donetsk, iar acum este in vizorul celor de la Atletico Madrid, campioana Spaniei in exercitiu.

Iurii VERNIDUB, TEHNICIAN “SHERIFF TIRASPOL”: “Mai multi jucatori au atras atentia echipelor superioare. Baietii si-au demonstrat abilitatile si au ajuns in faza grupelor Ligii Campionilor, iar asta este o piata serioasa.”

Intrucat mai multi jucatori ar putea pleca de la Sheriff in aceasta iarna, cand e perioada transferurilor, tehnicianul Iurii Vernidub este in cautarea potentialilor inlocuitori.

Iurii VERNIDUB, TEHNICIAN “SHERIFF TIRASPOL”: “Avem o selectie destul de serioasa. Cred ca vom putea gasi jucatori care sa-i inlocuiasca pe cei care au plecat, cred in asta.”

Pana acum, Sheriff Tiraspol si-a intarit lotul cu sase jucatori noi, ultimii doi fiind atacantul Basit Abdul si mijlocasul Abdul Momuni, ambii originari de pe continentul african.