Dupa victoria echipei sale, tehnicianul Iurii Vernidub nu se culca pe lauri. Ucraineanul a mentionat ca Sheriff-ul inca nu a facut nimic uimitor si urmeaza alte patru partide in Liga Campionilor.

Publicat:29.09.2021, 22:12

Iurii VERNIDUB, TEHNICIAN “SHERIFF TIRASPOL”:“In directia noastra au zburat sageti, din partea unor fotbalisti mari, care considera ca Sheriff-ul nu isi are locul in Liga Campionilor, dar noi demonstram ca este locul nostru. Si noi am dobandit acest loc pe dreptate.”

Tehnicianul Iurii Vernidub a dat de inteles ca mai este inca mult de muncit pana la calificarea in play-off-ului principalului turneu intercluburi din Europa.

Iurii VERNIDUB, TEHNICIAN “SHERIFF TIRASPOL”:“Noi nu ne gandim la faptul ca deja am realizat ceva uimitor. Noi mergem inainte pas cu pas. Mai sunt inca patru meciuri, asa ca drumul este lung.”

Pentru Sheriff Tiraspol urmeaza partida cu Inter Milano in Liga Campionilor. Meciul este programat pe 19 octombrie si se va juca pe renumitul stadion “San Siro” din Milan. Dupa meciul din deplasare, viespile vor disputa doua meciuri pe terenul de acasa in luna noiembrie. Atunci, la Tiraspol va veni campioana Italiei si Real Madrid. Ultima partida din faza grupelor Ligii Campionilor este programata in decembrie. FC Sheriff va juca pe stadionul Olimpic din Kiev, in prezenta rivalilor de la Shakhtar Donetsk.