Sheriff Tiraspol a suferit prima infrangere in grupele Ligii Campionilor. Echipa pregatita de Iurii Vernidub a cedat cu 1 la 3 in duelul cu Inter Milano, campioana Italiei in exercitiu. 

Publicat:19.10.2021, 23:52

Inter a deblocat tabela de scor prin Edin Dzeko. La inceputul actului secund, Sheriff a egalat prin Sebastien Thill, care a reusit o lovitura libera spectaculoasa. In continuare insa, formatia antrenata de Simone Inzaghi a preluat conducerea. Arturo Vidal si Stefan de Vrij au marcat, stabilind scorul final de 3 la 1, in favoarea campioanei din Italia. 

FC Sheriff ocupa in continuare prima pozitie din grupa. Clubul din Tiraspol are sase puncte dupa trei etape disputate, la fel ca si Real Madrid, care se claseaza pe treapta secunda. Locul trei este ocupat de Inter Milano, cu patru puncte la activ. Shakhtar Donetsk are doar un punct acumulat si se multumeste cu ultima pozitie din grupa.

Pentru echipa pregatita de Iurii Vernidub urmeaza returul cu Inter Milano in Liga Campionilor. Partida se va disputa pe trei noiembrie, cu incepere de la ora 22:00. Meciul se va desfasura la Tiraspol.