Tanarul care a amenintat de mai multe ori ca se arunca in gol de pe diferite cladiri din capitala se va alege cu dosar penal. Baiatul in varsta de 21 de ani a tinut ocupate serviciile de salvare si in aceasta seara. El a fost audiat de politie si va fi cercetat in libertate.

Publicat:14.01.2019, 15:04

Dupa ce a coborat de pe cladirea de pe care ameninta ca se arunca in gol, tanarul ne-a spus care este motivul pentru care, de aceasta data, ameninta ca sare de acolo. Potrivit lui, totul a inceput in urma unui pariu facut cu iubita sa.

Oamenii legii spun ca au fost anuntati in jurul orei 16.00 ca un tanar ameninta sa sara de pe acoperisul blocului situat vizavi de primarie. La fata locului au venit zece politisti, cam tot atatia salvatori si un echipaj al ambulantei. Zona a fost delimitata si a fost intinsa o perna de siguranta. 

In tot acest timp tanarul statea pe marginea cladirii, iar peste un timp s-a deplasat pe o alta aripa a constructiei. Zeci de trecatori s-au oprit sa vada ce se va intampla. 


“Ce se intampla?”

Unii au scos telefoanele pentru a-l filma pe tanarul despre care spun ca au aflat deja pentru ca nu este prima data cand ameninta sa sara in gol. 

“Nu da Doamne cuiva sa i se face rau, undeva poate e incediu, aici toti stau din cauza unui pinguin mic. El isi face PR de sarbatori.”

 Dupa aproape o ora de negocieri, tanarul a fost convins sa renunte de unul dintre prietenii sai care a urcat pe acoperis langa el, asa cum acesta refuza sa discute cu salvatorii. Acesta spune ca, de fapt, nu a avut niciun motiv sa sara de pe acoperis, ci a  indeplinit o provocare a prietenei sale.

Nu ti-e rusine?-Nu prietana mea este mai scumpa, am spus sa apar la televizor.

El spune ca a amenintat sa sara de 20 de ori. De fiecare data ar fi avut motive diferite. Prima data in 2016, apoi cu Chirtoaca. Nu mi-e rusine merg cu capul sus.”

Tanarul a fost retinut de politie si dus la inspectoratul din sectorul Centru unde a fost audiat dupa care eliberat. 

Maxim RUSU, SALVATOR SUPERIOR:Inca poate sa ne mai cheme.”

 Oameni legi spun el va fi cercetat penal si s-ar putea alege cu o pedeapsa. In primele zile ale acestui an, tanarul a amenintat de cel putin de sase ori ca se arunca in gol de pe cladiri sau panouri publicitare. Acum doi ani acesta striga ca se prabuseste de pe un panou publicitar daca autoritatile nu-i vor da un apartament in capitala, insa a fost convins sa coboare de fostul primar, Dorin Chirtoaca. Pana acum insa el nu fost pedepsit.