Dupa ce a cantat pe cele mai mari scene din Rusia, a venit sa cante si pentru publicul de acasa. Artistul moldovean care seamana izbitor cu Iurii Satunov, Ion Ionita solist in renumita trupa "Laskovii Mai" condusa de Andrei Razin a cantat intr-un club retro din capitala. Publicul a ramas cu gura casacata cand au vazut prestatia acestuia, iar Ionita a spus ca nu se opreste aici si ca in curand v-a avea si piese proprii.

Publicat:23.02.2019, 12:49

Intrat pe scena, Ion i-a ridicat pe oameni de pe scaune, care au cantat si au dansat impreuna cu el.

Dupa cateva melodii, invitatii l-au chemat alaturi de ei, ca sa-l vada mai de-aproape si sa faca poze. Petrecaretii spun ca Ion seamana foarte mult cu Iurii Satunov, atat la voce cat si la chip, i-ar prestatia acestuia le-a amintit de anii de tinerete.

“Nu m-am asteptat ca coincidenta e chiar asa de mare chiar acum vorbeam cu prieteniii, unul sta in Rusia, dar unul e al nostru moldovean, seamana si la voce si la chip, ma mandresc foarte mult cu el.”

“Era o luna de cand cautam ceva retro, cunoastem personajul este copia lui Satunov, e perfect, imi place ma distrez.”


“El a prezentat tara noastra la Moscova si vreau ca mai departe asa sa o tina, bravo, imi pare bine ca el e din tara noastra.”

Ion spune ca a fost primit calduros de publicul de acasa.

Ion IONITA, SOLIST “LASKOVII MAI”: “M-am simtit sincer chiar mai bine ca in Rusia, sunt bucuros si cred ca pe parcursul timpului vom mai face concerte."

Primul concert in Moldova l-a organizat impreuna cu un prieten din copilarie.

Aurel SARGHI, PRODUCATOR: “E un noua inceput, o noua treapta pentru Ion Ionita, incep sa-i fac piese noi, sa-i compun melodii, deja el este in colaborare cu mine avem piese aranjate, o sa colaboram cu diferiti textieri, deja avem cativa cunoscuti, o sa alegem ceva ce merge in ziua de azi.”

 Ion Ionita are 25 de ani si este solist in trupa “Laskovii Mai” de anul trecut, cand si-a facut cunostinta cu producatorul formatiei, Andrei Razin.