Deputatul PLDM, Ion Butmalai, a fost gasit impuscat in piept. Tragedia s-a produs in aceasta dupa-amiaza, in garajul de langa casa sa din Cahul. Politia presupune ca este vorba de un suicid. Vecinii sunt socati de cele intamplate si spun ca anterior el ar mai fi incercat sa-si puna capat zilelor.

Ultimul update: 09.12.2014, 15:55 Publicat:09.12.2014, 10:52

Ion Butmalai a fost gasit mort in garajul de langa casa sa, de o ruda, care a si anuntat politia, in jurul orei 12:00. La fata locului s-a deplasat imediat o grupa operativa a politiei din Cahul. Oamenii legii au constatat ca Ion Butmalai a decedat dupa ce s-ar fi impuscat in piept cu un pistol pe care il detinea legal. Cativa politisti au incuiat portile si nu au permis presei sa intre in ograda.

Sorina OBREJA, REPORTER PRO TV: “Acesta este garajul in care a fost gasit impuscat Ion Butmalai, usa este incuiata la fel ca si toate celelalte si sunt bine pazite. Agentii nu permit sa intram.”

Vecinii spun ca au aflat despre tragedie din presa. Una dintre vecine, care locuieste vizavi de familia Butmalai sustine ca deputatul a incercat anterior sa se spanzure.

“A vrut sase spanzure”.

Cadavrul a fost scos din garaj de catre fratele lui Ion Butmalai, care l-a pus pe bacheta din spate acoperindu-l cu un cearsaf.

La iesire, ofiterii de investigatie au vorbit cu jumatate de gura despre circumstantele producerii tragediei.

Ion Butmalai, in varsta de 50 de ani, a fost deputat pe listele PLDM din 2009 pana in prezent. La parlamentarele din aceasta toamna ele nu a fost inclus pe liste.


Citeste si: Casa lui Ion Butmalai este pazita de politisti. Vecinii afirma ca anterior liberal-democratul ar fi incercat sa se sinucida.