Presedintele Igor Dodon, a fost implicat intr-un accident rutier, pe soseaua Chisinau-Calarasi. La fata locului au ajuns oamenii legii si dirijeaza traficul, intrucat portiunea de drum unde s-a produs accidentul a fost inchisa.

Ultimul update: 09.09.2018, 15:09 Publicat:09.09.2018, 11:12

UPDATE: În unul dintre automobile se afla presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

UPDATE 14:40 Contactati de PRO TV, consilierul prezidential, Maxim Lebedinschi ne-a spus ca nu stie ce s-a intamplat si revine cu informatii in cateva ore, atunci cand va ateriza in Moldova, consilierul PSRM, Ion Ceban la fel este plecat peste hotare, iar serviciul de presa al presedintelui Igor Dodon nu ne-a raspuns la telefon. 

 

La fata locului au ajuns oamenii legii si dirijeaza traficul, intrucat portiunea de drum unde s-a produs accidentul a fost inchisa. 

UPDATE 14:34. Potrivit politiei, in accidentul rutier au fost implicate doua unitati de transport. Deocamdata nu se cunoaste daca presedintele Igor Dodon se afla in masina din cortegiul prezidential.


UPDATE 14:29 Doua masini din coloana oficiala a presedintelui tarii au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Politia cerceteaza circumstantele producerii accidentului.

REAMINTIM: 
Cortegiul Prezidential a fost implicat într-un accident rutier pe traseul Straseni -Calarasi, politia se afla la fata locului.

Contactat de PRO TV, ofiterul de presa al Inspectoratului General de Politie, Mariana Betivu ne-a spus ca acum cateva minute s-a produs un accident rutier pe soseaua Chisinau-Calarasi, in care a fost implicat si cortegiul prezidential.

Sursa foto/video: facebook.com