Alcoolul a provocat o tragedie la Sangerei, unde un tanar de 24 de ani a ajuns cu masina intr-un copac de pe marginea drumului. El nu avea permis de conducere si a urcat la volan in stare de ebrietate. In urma impactului, sotia soferului si copilul sau de aproape un an au murit.

Ultimul update: 27.05.2018, 18:20 Publicat:27.05.2018, 09:21


Totul s-a intamplat acum doua zile in apropiere de satul Romanovca, insa abia astazi s-a aflat despre accident. Barbatul urcat baut la volan si fara permis de conducere avea viteza excesiva, sustine politia.

Pe un drum acoperit de pietris masina de model Opel a derapat si s-a izbit puternic de un copac de pe marginea drumului. In urma impactului, sotia soferului, in varsta de 19 ani, a murit pe loc, iar copilul lor de cateva luni s-a stins ieri la spital.

In automobil se mai afla si nepotul celor doi, in varsta de 4 ani, care se afla in prezent la institutul Mamei si Copilului. Starea lui este grava, sustin medicii. 

Minorii au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale, unde copilul in varsta de un an a decedat. Barbatul, fiind testat cu aparatul alcoolscopic s-a dovedit ca era in stare de ebrietate. Pe cazul dat s-a initiat o cauza penala. Soferul s-a ales cu o fractura la picior si a fost internat in spitalul raional din Sangerei. El urmeaza sa fie retinut pentru 72 de ore.