Un barbat a decedat in strada din cauza ca ambulanta care a venit la fata locului nu era dotata cu cele necesare pentru a-i acorda primul ajutor. Defibratorul era descarcat, asa ca medicii au plecat si au chemat in loc o alta echipa, care insa a juns prea tarziu. Reprezentantii Centrului National de Asistenta Medicala Urgenta ne-au spus ca vor documenta cazul si vor reveni ulterior cu o reactie.

Publicat:03.12.2018, 19:03


Totul s-a intamplat in aceasta seara in centrul capitalei. Potrivit martorilor, barbatul si-a pierdut cunostinta subit si a cazut la pamant. Ecaterina a fost cea care a chemat ambulanta. Femeia spune ca a ramas socata de faptul ca defibrilatorul din autospeciala ajunsa la fata locului era descarcat. 

Ecaterina, MARTOR:Omul mai dadea semne de viata, dar amulanta nu a putut sa-l salveze. A dat de doua, trei ori cu defibratorul si a zis ca s-a descarcat, o doamna I-a facut respiratie artifiala. A venit a doua ambulanta, dar nu mai avea puls omul.”

Si aceasta femeie spune ca barbatul inca era viu cand a venit ambulanta si ar fi putut fi salvat. 

“Nu a putut sa faca nimic, defibratorul era descarcat. Doamna vorbea foarte urat si ne alunga, dar am ramas sa vedem ce se intampla. A venit adoua ambulanta s-au apropiat cu un aparat, au depistat ca e decedat si au plecat.”

Purtatorul de cuvant al Centrului National de Asistenta Medicala Urgenta ne-a spus ca va reveni cu o reactie ulterior. Potrivit oamenilor legii, barbatul avea probleme cu inima. Pe marginea cazului a fost pornita o investigatie.