Tragedie de nedescris intr-o familie din Ocnita. Un tanar de numai 23 de ani, care era stabilit in Statele Unite a fost lovit mortal de o masina zilele trecute, iar acum rudele au nevoie de 20 de mii de dolari pentru a-l aduce acasa. Apropiatii tanarului au deschis un cont bancar pentru a aduna aceasta suma din donatii.

Publicat:17.07.2018, 07:01


Tragedia s-a produs sambata trecuta in statul american Florida. Presa americana scrie ca Iulian Rusanovschi, care era stabilit acolo de aproximativ 3 ani mergea pe trotuar, cand la un moment dat a fost izbit de o camioneta, soferul careia pierduse controlul asupra volanului.

Presa americana scrie ca barbatul de 44 de ani aflat la volan, s-ar fi certat inainte de accident cu iubita sa si a urcat la volan in stare de afect. Inainte de a-l lovi pe Iulian Rusanovschi, el a zburat cu viteza printr-o intersectie, ignorand semnul stop si a lovit o masina. Atunci el ar fi pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil pe trotuar, pe unde mergea tanarul.

Dan GROSSMAN, REPORTER NBC MIAMI: “A lovit o masina in aceasta intersectie, proiectand camioneta prin parapetul de protectie, dupa care prin iarba, iar langa acest stalp a lovit pietonul. Ulterior, masina a ajuns in aceste tevi.”

 Dupa impact, martorii au chemat politia, care a descoperit la fata locului cadavrul moldoveanului si soferul care era impuscat.

Pedro ABUT, REPREZENTANT POLITIE HALLANDALE BEACH: “Ne-au anuntat ca exista o persoana impuscata. Imediat ce politia a ajuns la fata locului si l-a gasit pe soferul camionetei albe cu o rana produsa prin impuscare care credem ca el si-a provocat-o singur.”

Tot presa americana scrie ca soferul care a provocat accidentul a fost transportat la spital in stare grava. Iulian Rusanovschi este originar din raionul Ocnita, iara casa il asteptau parintii si cei doi frati ai sai. Au nevoie de 20 de mii de dolari pentru a-l aduce in tara. Apropiatii tanarului au deschis un cont bancar pentru a aduna aceasta suma din donatii.