A fost spectacol pe Arena Nationala din Bucuresti, cu ocazii uriase, doua bare si un gol anulat. FCSB si Dinamo s-au distrat aseara pe teren, desi partida s-a incheiat cu o egalitate. Meciul a fost intrerupt pentru cateva minute din cauza suporterilor care s-au luat la bataie.

Publicat:06.10.2019, 20:30

FCBS si Dinamo Bucuresti s-au intalnit intr-unul dintre cele mai frumoase derby-uri ale Romaniei din ultimii 10 ani in Liga 1. Cele doua goluri au fost marcate in prima jumatate de ora. In minutul 9, la un corner bine batut la coltul scurt, Denis Ciobotariu a deschis scorul pe tabela de marcaj, in fata celor 9 mii de fani ai cainilor rosii. 

FCSB si-a pastrat calmul si a raspuns cu aceeasi metoda. Dupa o combinatie frumoasa in careul advers, Florinel Coman a egalat. El a profitat de erorile din apararea dinamovista si si-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Meciul de ieri nu a trecut fara incidente. Partida a fost intrerupta 10 minute in prima repriza din cauza scandarilor rasiste si a petardelor aruncate din tribune. Fanii dinamovisti au vrut sa duca pe teren un banner, insa au fost opriti de mai multi suporteri ai FCSB-ului. Fortele de ordine au intervenit pentru a calma spiritele.