Peste 100 de invitati au sarbatorit alaturi de reprezentantii Kaufland in Republica Moldova evenimentul Richtfest - sarbatoare in stil nemtesc organizata cu prilejul montarii acoperisului primului magazin in Moldova.

Publicat:06.12.2018, 08:12

Gazda evenimentului directorul general Kaufland Moldova, România şi Cehia  le-a mulţumit partenerilor pentru profesionalism şi dedicare.

Marco Hößl, director general Kaufland Moldova, România şi Cehia: "Iniţial, am stabilit sa începem cu 3 magazine la Chişinau, iar apoi sa mai deschidem cel mult alte 6 magazine pe teritoriul Republicii Moldova. Astazi ne gândim deja la deschiderea a 20 de magazine în întreaga ţara şi, mai mult, la construcţia unui centru logistic propriu în decursul urmatorilor 10 ani."

Investiţiile Kaufland în Moldova vor ajunge la peste 300 de milioane de Euro şi vor fi create pe termen lung peste 2.000 de locuri de munca. Prezent la eveniment, premierul Pavel Filip a subliniat deschiderea Guvernul catre investitorii straini. La rândul sau, Excelenţa Sa Ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, a felicitat reprezentaţii Kaufland.

Primul magazin Kaufland în Republica Moldova va fi deschis în vara anului 2019, acesta va avea o suprafaţa de peste 4 600 de metri patraţi, 288 de locuri de parcare, inclusiv 10 locuri de parcare pentru persoane cu dizabilitaţi şi 7 locuri de parcare pentru parinţi.

Magazinul va avea 2 cai de acces: una de pe bulevardul Decebal şi una din strada Zelinski.

*Acest articol este un produs comercial.