A obisnuit ziaristii cu anunturi taioase si replici sarcastice, iar acum... a dansat, lansandu-i pe toti cu gura cascata. Purtatorul de cuvant al Ministerului rus de Externe s-a avantat aseara intr-o Kalinka la un concert organizat cu ocazia unui summit economic desfasurat la Soci. Maria Zaharova si-a indeplinit astfel o promisiune mai veche data ziaristilor.

Publicat:20.05.2016, 14:17

Nu in fiecare zi poti vedea un diplomat rus dansand. Aseara, insa, zeci de jurnalisti au avut ocazia sa o admire pe Maria Zaharova dansand Kalinka. Deloc intimidata de public si de tocurile inalte, Zaharova a demonstrat ca se pricepe nu doar la politica.Diplomata a fost nevoita sa o faca dupa ce cu cateva ore inainte le-a facut o promisiune jurnalistilor.


Maria ZAHAROVA, PURTATOR DE CUVANT MIN. DE EXTERNE AL RUSIEI: ”Vreau sa va reamintesc ca la ora 19.00 va avea loc o receptie pentru jurnalisti în acest complex. Va promit ca în program vor fi incluse dansuri populare rusesti. Eu voi dansa Kalinka.”

 
Imaginile cu dansul diplomatei au devenit virale pe retelele de socializare. Majoritatea comentatorilor au laudat-o pe Zaharova, in timp ce unii au remarcat si faptul ca ea si-a ales o rochie prea scurta pentru acest dans.