Nepotul lui Meghan Markle, proaspata ducesa de Sussex, a intrat intr-un club londonez inarmat cu un cutit din cauza avertismentelor lui Donald Trump, care a avertizat ca Londra a devenit "o zona de razboi".

Publicat:22.05.2018, 07:40

Tyler Dooley, în vârsta de 25 de ani, a vrut sa petreaca o noapte întreaga în clubul Bacchus. Tânarul nu a fost invitat la nunta, însa asta nu l-a oprit sa nu vina la Londra, în cautarea distractiei.

Însotit de fratele sau mai mare, TJ, si de mama sa, grupul a fost perchezitionat la intrarea în club. În acel moment, barbatul a recunoscut ca are asupra sa un cutit, scrie Newsweek.

“În mod evident erau ametiti de la consumul de alcool, însa nu erau reclacitranti. Tyler a recunoscut singur ca este înarmat, însa nu a avut nicio obiectie în a preda arma bodyguarzilor”, a declarat o sursa pentru The Sun.

“Barbatul a repetat ca a adus cutitul din America deoarece Donal Trump i-ar fi avertizat pe cetateni ca Londra s-a transformat într-o zona de razboi. La auzul vestii ca va fi arestat, a luat-o la goana”.

Politia a confirmat ca au primit un apel de urgenta la club si au confiscate arma în cauza.

Nepotul lui Meghan Markle este un fermier autorizat de marijuana. În luna mai, el a declarat, pentru Daily Mail, ca a pregatit un lot special de marijuana în cinstea nuntii regale.

Pe 4 mai, într-un discurs în care si-a aparat legislatia privind armele, Donald Trump a declarat ca, în ciuda unui control mai strict în privinta armelor, Londra este un oras periculos

Sursa: Newsweek